Over ons

Ik ben heel blij dat ik in Nederland woon. Ik leer heel veel op het Kenniscentrum Tama. Het is altijd gezellig en de leraren geven goed les. Bedankt Tama.

Naveed MalikCursist Kenniscentrum TAMA

Kenniscentrum TAMA biedt u ondersteuning bij het leren van de Nederlandse taal, de kennismaking met de Nederlandse samenleving en het vinden van passend werk en arbeidsbemiddeling. Aandacht, persoonlijke benadering en het benutten van talenten staan bij ons hoog in het vaandel!

Interesse? Kijk wat TAMA u te bieden heeft!

TAMA werd in 2009 opgericht door Lilian Walter. Als ervaringsdeskundige is het Lilians grootste passie om mensen te motiveren en te ondersteunen op weg naar het bereiken van hun doelen, hun ambities en hun dromen. Zij is zelf van allochtone afkomst en woont sinds 2000 in Nederland. Als geen ander weet zij hoe belangrijk het is om de Nederlandse taal goed te leren en goed te integreren in de Nederlandse maatschappij. Lilian is in het bezit van een Nederlands bachelor diploma in Communicatie en Management (Engelstalig). Zij begon haar carriere als projectassistente en werd later via een zij-instroomprogramma docent Engels. Daarna werkte Lilian als integratieadviseur en re-integratieconsulent.

Bij Kenniscentrum TAMA heeft Lilian zich omringd door bevlogen docenten die het beste uit de cursisten willen halen. Voor verdere ondersteuning is er een Arabischsprekend supportteam, dat cursisten in de moedertaal motiveert en stimuleert tijdens de cursus.

Lilian samen met onze oud-cursiste Paulina. Paulina is inmiddels geslaagd voor het examen.

Tama, beste school in Alphen aan den Rijn.

Abotareef AlhomseCursist Kenniscentrum TAMA