Blik op Werk keurmerk

TAMA staat voor kwaliteit, daarom vinden wij het belangrijk dat wij het Blik op Werk keurmerk hebben gekregen. Op 21 september 2015 werd het eerste certificaat door de heer Verhoeven van Blik op Werk overhandigd aan Lilian Walter.

Bij onderzoek naar klanttevredenheid scoorde TAMA in 2017-2018 een 8,3 voor haar inburgeringscursussen. Onze slagingspercentages zijn hoger dan gemiddeld. Wij zijn blij met de resultaten, maar streven altijd naar het leveren van nog meer kwaliteit.

Voor meer informatie over de certificering, klik hier.

Kwaliteit

Het keurmerk staat borg voor de basiskwaliteiten en de betrouwbaarheid van de dienstverleners, die zich inspannen bij het vinden en behouden van (gezond) werk.

Certificerende instellingen toetsen de werkwijzen, afspraken en resultaten van de dienstverleners. Daarnaast onderzoeken zij voortdurend de tevredenheid van cliënten en opdrachtgevers. Zo borgen we de betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening.

Het keurmerk bestaat sinds 2007 als opvolger van het BOA Keurmerk, het Borea Keurmerk en Cliënten Kwaliteitskeurmerk Re-integratie (CKR). Het keurmerk is ontwikkeld voor werknemers en werkzoekenden, werkgevers en overheid, zodat zij inzicht hebben in de betrouwbaarheid en kwaliteit van dienstverleners en zo de juiste keuze kunnen maken.

TAMA is keurmerkhouder. Dit houdt in dat TAMA moet voldoen aan de algemene maatstaven, getoetst door Blik op Werk.

Bron: Blikopwerk.nl