Kenniscentrum TAMA biedt ondersteuning om Alphen aan den Rijn bij het leren van de Nederlandse taal, inburgering, de kennismaking met de Nederlandse samenleving, het vinden van passend werk en arbeidsbemiddeling. Kenniscentrum TAMA heeft een krachtige ambitie ten aanzien van onderwijskwaliteit en studiesucces. Kenniscentrum TAMA staat midden in de samenleving en draagt bij aan antwoorden op de maatschappelijke vragen van vandaag en morgen. Onze missie is aandacht, persoonlijke benadering en het benutten van talenten voor een ieder die deelneemt aan onze cursussen.

Kenniscentrum TAMA zoekt voor de afdeling ‘Online inburgering’ bij voorkeur een

Gecertificeerde docent voor het ONA-traject

Algemene informatie

Als docent ben je een sleutelfiguur binnen het onderwijsproces en richt je je op de integratie van online leren en regulier onderwijs. Je bent mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van lesmateriaal binnen de kaders van het Kenniscentrum en draag je bij aan de vernieuwing van de onderwijsprogramma’s op basis van onderwijsvragen uit de maatschappelijke omgeving.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het ontwikkelen van lesmateriaal voor de cursus ONA en het geven van online ONA lessen via de blended learning methode.

Specialisatie in ONA en ervaring met loopbaanbegeleiding en/of kennis hebben van arbeidsmarkttoeleiding is dus een grote vereiste!

Wij vragen:

Je hebt passie voor het geven van Nederlands aan anderstaligen.

–     Je hebt ervaring op het gebied van inburgering en of Nederlandse taalcursussen.

–     Je hebt kennis van de verschillende methodieken in dit vakgebied.

–     Je bent tussen de 24 en 32 uur per week beschikbaar.

–     Je bent donderdag en vrijdag beschikbaar.

–     Je bezit één van de volgende certificaten:

  • NT2 certificaat;
  • Certificaat bekwaam docent NT2 (van de BVNT2);
  • Post-HBO NT2;
  • Toegepaste Taalwetenschap met specialisatie NT2;
  • Opleiding Nederlands als Tweede Taalexpert;
  • Duale Masteropleiding Nederlands als Tweede Taal.

Wij bieden:

Je kunt rekenen op een plezierige en dynamische multiculturele werkomgeving waar de zorg voor de cursist centraal staat. Je krijgt een plek in ons enthousiaste team waar veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Interesse en procedure:

Heb je interesse, stuur dan je CV, motivatiebrief en een kopie van je certificaat zo spoedig mogelijk per email naar t.kruis@tama-tc.nl.

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.